Cautare

1003 de rezultate pentru "trafic de tate" (3.14 secunde)
Petre Berinde a fost patronul unei carmangerii cu puncte de lucru in Ardud si Satu Mare, care s-a remarcat prin calitatea unor produse (mititei, cirnati, ceafa, cotlet si muschiulet de porc) cu ocazia sarbatorilor cimpenesti din judetul Satu Mare si din alte judete apropiate.
Traian Basescu a declarat ca statul imprumuta foarte multi bani pentru functionarea institutiilor de stat. ... Tot ce producem consumam si mai imprumutam pentru consum 8-9 miliarde de euro anual. ... O spun ca un semnal de alarma.
Contactul strategilor si plannerilor cu Internetul este de cele mai multe ori dur. Abundenta termenilor noi specifici domeniului, lipsa de echivalente cu publicitatea clasica si penetrarea pana de curand nesemnificativa a Internetului in randul populatiei faceau Internetul un mediu neprietenos si evitat de specialistii in publicitate.
Pasionatii de autovehicule marca Nissan au un motiv de bucurie deoarece, incepand cu data de 11 mai a.c., a debutat caravana Nissan prin intermediul careia pasionatii de masini "adevarate" sau curiosii pot admira, testa sau chiar cumpara cele mai noi modele ale gamei Nissan.
In seara de vineri, 18 septembrie 2009, la orele 22:12:50, Robert Mircea, reporter la ziarul ZIUA, se afla pe terasa Arcului de Triumf, deschisa pentru public, cu prilejul manifestarilor legate de Zilele Bucurestiului si afectuat cu un aparat digital Canon - 450 D, cu obiectiv de 18-55 mm, fotografii in directia Bisericii Casin.
Noi dovezi legand OZN-urile de armele nucleare(Autor: ... Filmul lui Hastings se intreaba daca o fi asa, odata ce misterioasele aparitii arata un interes, ridicat si constant, fata de armele nucleare?
FARCAS) In seara zilei de 5 noiembrie 1990, la ora locala 18.15, o aeronava de pasageri al British Airways (B.A.) se indrepta spre Londra, zburand peste Alpi, la o altitudine de peste 9.000 de metri.
Seful municipalitatii din Bailesti este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, iar contabilul de la Politia Comunitara de trafic de influenta si complicitate la luare de mita.
Vom informa in momentul in care se va constitui un astfel de dosar", a comunicat Biroul de presa al Ministerului Public.
"Domnule presedinte, constatam cu ingrijorare ca problema implicarii institutiei prezidentiale in scandalul de trafic de influenta ia amploare.
Ceea ce s-a dorit a fi o dezvaluire a presedintelui, menita sa-l puna in dificultate pe premier, a devenit un subiect de sesizari la Departamentul National Anticoruptie.
Nicolae Mischie a fost prezent de ziua sa in fata instantei de judecata, la un nou termen al procesului in care este acuzat de trafic de influenta. ... "In nici una dintre anchete nu exista probe care sa demonstreze vreo vinovatie de-a mea.
Scandalul care ameninta sa arunce in aer PNL Gorj, dupa ce presedintele Dan Ilie Morega a constrans sefii serviciilor deconcentrate sa stranga bani pentru partid, ar putea avea aceleasi proportii cu "cutremurul" din PSD Mehedinti, iscat in momentul arestarii lui Petre Ciobotea, dupa ce in portbagajul masinii sale au fost gasite o valiza cu bani si mai multe contracte in alb de sponsorizare a partidului.
Nicolae Mischie, fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, a fost condamnat la patru ani de inchisoare de magistratii Tribunalului Gorj, pentru abuz in serviciu si trafic de influenta.
O banala "verificare de rutina" efectuata in trafic de Politia din Sibiu a fost adusa in atentia reprezentantilor bisericilor europene ca o adevarata amenintare la adresa drepturilor si libertatilor etnicilor maghiari din Transilvania.
"Eu, la bugetul de stat, de data aceasta nu voi mai accepta niciun fel de rugaminte, asa cum s-a facut in 2007, ca centura nu va fi inclusa in bugetul de stat, ca va fi facuta din fonduri proprii.
Politia britanica a anuntat miercuri ca nu va deschide o ancheta privind acuzatiile de trafic de influenta vizand patru membri ai Camerei Lorzilor, acuzatii calificate drept foarte grave de premierul Gordon Brown (foto).
Sotia ministrului sud-african pentru informatii este suspectata de implicare in trafic cu droguri. Sheryl Cwele este suspectata de legaturi cu o mama de familie sud-africana Tessa Beetge arestata in iunie 2008 in Brazilia avand in posesie cocaina in valoare de trei milioane de dolari.
35 de politisti de la Serviciul Politiei Rutiere Constanta si 4 civili sunt cercetati pentru luare si dare de mita, abuz in serviciu, trafic de influenta si fals intelectual. Au fost efectuate 50 de perchezitii, la birourile din sediul Politiei Rutiere, dar si la domiciliile suspectilor.
"De ce trebuie sa-mi spuna mie cei de la presa ce trebuie sa fac in Craiova asta cu carutele?", i-a intrebat retoric primarul Antonie Solomon pe consilierii locali, iritat ca i s-a atras atentia asupra ilegalitatii circulatiei atelajelor prin municipiu.
google-analytics.com